Om oss
Logo

Hva går så thaimassasje ut på?


Jo, den er basert på den oppfatning at det går usynlige linjer av energi langs kroppen. Vi finner klare paralleller til indisk yogafilosofi som på tilsvarende vis hevder at vår livskraft og energi fordeles i kroppen langs 72.000 energilinjer. Dette er også hvorfor noen av strekk-øvelsene i thaimassasje kan ligne på posisjoner i yoga for å gi kroppen en holistisk behandling. Thaimassasje fokuserer på 10 energilinjer langs kroppen og bruker i hovedsak press/trykk teknikker for å løse opp blokkert energi langs disse 10 linjer.


Det brukes ikke noe massasjebord i thaimassasje. Masseringen utføres på en tynn madrass som er plassert på gulvet. Massøren bruker tomler, armer, albuer, knær og føtter, og ikke bli overrasket hvis massøren krabber over deg under masseringen eller til og med begynner å gå frem og tilbake over ryggen din! Ikke bli forskrekket eller forlegen hvis massøren setter seg overskrives på kroppen din alt er del i et gammelt, innarbeidet masseringsmønster. Men litt uvant kan det være!

De som for første gang opplever thaimassasje blir gjerne fullstendig overrasket over den vitaliserende effekten av massasjen, spesielt hvis man har sittet timevis på fly eller i stillesittende, stressende arbeid foran PC! Mange som ikke har noe forhold til denne massasjeformen, oppfatter massasje som en form for selvopptatt, selvsentrert bortskjemming. Mange opplever imidlertid at thaimassasjen har overraskende foryngende egenskaper og helsemessige fordeler. Og det hevdes at nettopp det holistiske element med røtter i eldgammel tradisjonell medisin er sentralt i thaimassasjen.


Som de fleste thailendere er thaimassører vennlige og pludrer gjerne i vei mens de små fniser og sludrer for at du skal føle deg til rette. Det er imidlertid ikke nødvendig å ha en konversasjon gående og det er ikke forventet. Den beste måten å oppleve thaimassasje på er ganske enkelt å lene seg tilbake, lukke øynene, slappe av og la massøren gjøre arbeidet! Du vil til og med erfare at du kan falle i søvn etter som muskelstivhet og stress knas vekk!

Kornchawan Thaimassasje

Skolegata 4A, 2010 Strømmen

Tel : 90 13 25 25

E-post: post@kornchawan.com